Membrasin® Sveriges mest köpta* kosttillskott för slemhinnor.

Fakta om, 24 Apr 2017: Ta hand om dina slemhinnor i ögon, mun och underliv. Membrasin innehåller omättade fettsyror och karotenoider. Karotenoiderna omvandlas i kroppen till vitamin A som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. Normala slemhinnor har en smörjande och fuktgivande funktion som skyddar dem från uttorkning.

Läs mer

Artros, en plåga som påverkar livskvaliten

Livstil, 15 Apr 2017: Det gör ont, det blir stelt och det blir svullet. Problem med lederna är ett av våra största folkhälsoproblem som innebär stort lidande. Artros, osteoartrit eller ledförslitning som det också kallas, är den vanligaste orsaken till ledvärk och är en sjukdom som bryter ner ledernas brosk. Upp emot 80 procent av alla personer över 50 år har detta problem.

Läs mer »

Februari eller vabruari, förkylningens högtid

Fakta om, 15 Feb 2017: Februari eller vabruari, är förkylningens högtid. Den onda cirkeln av förkylning känner vi alla till, att barn på förskolan blir smittad av en lekkompis, som i sin tur smittar en eller flera familjemedlemmar, som för smittan vidare till arbetet, skolorna och så vidare. Ett kretslopp som är svårt att undvika.

Läs mer »

Förkylning, snuva och nästäppa

Fakta om, 22 Nov 2016: Har du snuva eller nästäppa? Förkylning känns snabbt, bara från något dygn efter man har blivit smittad börjar man känna sig sjuk. Läs mer här!

Läs mer »