Multipower

- mer än 35 års erfarenhet av elitidrott!

Multipower är en långsiktig och seriös samarbetspartner inom elitidrott i de flesta europeiska länder. Dagligen gör idrottsutövare stora prestationer – både på tävling och på träning. Multipower är en viktig samarbetspartner för många när det gäller att nå sina mål. Multipowers ambition är att utveckla högkvalitativa näringstillskott, hjälpa och vägleda idrottsutövare, bidra med produktspecifika utbildningar, sponsra arrangemang, människor och lag. Det är alltid människor som presterar, men Multipower bidrar till att göra det möjligt.

- ”We’ll get you there!”

Marknadsledare i Europa inom sportnutrition.

Multipower grundades 1977 och har över 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av sporttillskott. Sedan dess har det skett en kontinuerlig utveckling av produktportföljen och Multipower når nu atleter i 36 länder världen över.

Know-how

Vårt mål är detsamma som när vi startade – att erbjuda produkter som hjälper dig att nå dina mål. Vi har marknadens bästa specialister och är nutritionspartner till flera organisationer på elitnivå, som det italienska cykelteamet Cannondale Pro Cycling, den tyska fotbollsklubben Schalke 04 och Giro D’Italia. Vi är även partner till Tysklands olympiska träningscenter och ledande idrottshögskolor. Denna kombination av teori och praktik, forskning och sport, gör att vi sticker ut i jämförelse med andra tillverkare. Alla experter hos Multipower är hängivna atleter som vet att våra produkter måste bevisa sitt värde inte bara i labbet utan även ute på vägarna, i spåret, på gymmet och på arenorna framför tusentals åskådare.

Forskning och utveckling

Våra kost- och näringsspecialister samarbetar tätt tillsammans för att ta fram marknadens bästa produkter. Vi utvecklar hela tiden nya recept och förbättrar samtidigt våra befintliga produkter i takt med de senaste forskningsrönen. Vi använder endast noga utvalda ingredienser i våra produkter och kvalitets- och smaktestar varje produkt för att försäkra oss om att de håller högsta kvalitet.

MULTIPOWER kvalitet

Våra produktionsprocesser övervakas enligt stränga kvalitetskrav – från råmaterial till färdig produkt. Vår förmåga att gång på gång ta fram nya, innovativa produkter av högsta klass bygger på att vi hela tiden investerar i ny kompetens och ny teknik.

Produkter för alla mål.

Vårt produktsortiment består av en blandning av bars, drickor, pulver, geler och kosttillskott. I sortimentet finns produkter som är avsedda att användas antingen före, under eller efter träning och består av produkter för att förbättra uthållighet, öka muskelmassan samt forma kroppen med bibehållen eller ökad muskelmassa. Det finns alltså produkter för alla, oavsett tillfälle och träningsmål. Nutrition är oftast en avgörande faktor för att nå idrottsliga mål. Multipower vill vara det självklara valet som grundar sig på kvalitet, kunskap och förtroende.

- ”We’ll get you there!”

Multipowers historia

• Företaget grundades 1977.

• Inledningsvis bestod produkterna av rent protein som “Formula 90″, men snart tillsattes mineraler och vitaminer och olika smaker utvecklas.

• År 1980 köptes anläggningar för produktion och kvalitetskontroll i Bleckede, Tyskland.

• Företagets första egna varumärken “Multikraft” och “Multaben” dök upp på marknaden 1984.

• År 1988 ändrade varumärket “Multikraft” namn till “Multipower”.

• Vid sidan av bodybuilding rörelsen, etablerades fitness trenden och Multipower utökade sitt sortiment för att bemöta den nya målgruppen.

• Multipower var det första företaget i världen att producera en proteinbar och säljer idag 120 miljoner bars varje år.

• Multipower är nu Europas ledande sportnutritionsproducent med försäljning i 36 länder.

För mer information om produkterna, klicka här.

Multipower – Stolt sponsor av Tough Viking Sweden

Tough Viking logga